Ett noggrant utvalt och anpassat sortiment av ost och tillbehör

Mitt mål är att, i den tilltalande miljön som en saluhall erbjuder, sälja ett noggrant utvalt och anpassat sortiment av ost och tillbehör med hög kvalitet för att tillgodose mina kunders behov både under vardagen som vid speciella tillfällen eller som en attraktiv present.

 

Mozzarella di Bufala Campana D.O.P

Buffelmozzarella är ursprungsskyddad, har högre kvalitet än mozzarella gjord på komjölk och högre energiinnehåll.

Buffelmozzarellan får endast tillverkas av mjölk från vattenbuffel från områden i centrala och södra Italien. Jämförd med mozzarella gjord på komjölk har buffelmozzarella en tätare, mer gräddig smak med en viss syrlighet. Den har krämigare konsistens, är mer porös och har en tydligare struktur.

Planerade event

Planerade Event

Quinta Luna Extra jungfruolja

Quinta Luna är fruktig och grön med smak av kronärtskocka, sallad, svartpeppar, torkad frukt och örter. Familjen Brunetti odlar sina olivträd på de gräsbeklädda kullarna i Colli Assisi Spoleto i Umbrien. Quinta Luna har fått sitt namn, som betyder fem månvarv, efter den tid det tar för frukten att bli färdig.

Passar till bruschetta med tomater, att ringla över grillat kött, att smaksätta pasta med tomatsås med eller varför inte ringla lite över er Buffelmozzarella

Kontakt

Gerhards Ost
 Uddewalla Saluhall
 Kålgårdsbergsgatan 2
 451 30 Uddevalla
 Telefon: 0738-370178
 E-post: gerhardsost@uddewallasaluhall.se
 Facebook: facebook.com/GerhardsOst